Taietei cu pesto de ardei

Printeaza

Taietei cu pesto de ardei din: ardei, usturoi, patrunjel, busuioc, migdale, cascaval, untdelemn, sare, piper, boia, taitei.

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura busuioc
  • 30 g migdale prajite si macinate
  • 50 g cascaval ras
  • 50 ml untdelemn
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite boia dulce
  • 500 g taietei

 

Mod de preparare:

Se curata ardeii, se spala, se taie in patru si se dau prin masina de tocat.

Se curata usturoiul, se rade, se spala verdeata, se scutura bine si se taie marunt.

Se adauga migdalele, cascavalul si uleiul si se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Se fierb taieteii (sau spaghetele) in apa  cu sare, circa 8-10 minute, se scurg si se amesteca cu pasta (pesto-ul) preparat anterior.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.