Tagliatelle cu vinete şi roşii

Printeaza

O reteta de tagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare.

Ingrediente:

  • 200 g paste tip tagliatelle
  • 1 vanata
  • 100 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g masline rondele
  • ulei de masline
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi taie-o în felii subţiri, pe lungime. Presară pe fiecare felie un praf de sare şi lasă să se scurgă, între timp, încinge două linguri cu ulei. Pune căţelul de usturoi necurăţat şi zdrobit cu podul palmei. Lasă-l câteva secunde, apoi scoate-l.

In uleiul aromat, adaugă feliile de vânătă şi căteşte-le puţin. Răstoarnă pastele fierte separat şi scurse. Adaugă măslinele şi roşiile. Amestecă uşor, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţin busuioc.

Tagliatelle cu vinete şi roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.