Tagliatelle primavera

Printeaza

Tagliatelle primavera din: tagliatelle, crema de branza, ardei kapia, morcovi, ceapa, ardei iute, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle primavera

  • 400 g paste tagliatelle
  • 200 g cremă de brânză
  • 200 g ardei kapia
  • 100 g morcovi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 ardei iute
  • 30 ml ulei de măsline
  • 2 fire de pătrunjel
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele tagliatelle timp de 6-7 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi le scurgi şi le ţii la cald. Cureţi legumele, le speli, le tai felii, apoi le pui la călit într-o tigaie cu ulei încins.

Condimentezi cu sare şi piper, adaugi puţină apă şi verdeaţa tocată şi înăbuşi câteva minute. Pui pastele într-o tavă unsă cu ulei, iar deasupra pui compoziţia de legume, după care introduci tava în cuptorul încins la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute.

Peste paste şi legume pui, din loc în loc, crema de brânză, apoi ţii tava la cuptor timp de 5 minute, după care ornezi totul cu verdeaţă.

Dacă vrei, mai poţi pune puţină cremă de brânză deasupra.

 

Tagliatelle primavera

Tagliatelle primavera

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.