Tagliatelle cu varza si ardei

Printeaza

Tagliatelle cu varza si ardei din: tagliatelle, varza, ardei gras rosu, ulei, ceapa, cimbru, sare, piper.

Tagliatelle_cu_varza_si_ardei

Ingrediente:

  • 400 g tagliatelle
  • 500 g varză
  • 100 g ardei gras roşu
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 fir de cimbru
  • sare, piper, după gust

Mod de preparare:

Intr-un vas cu apă care clocoteşte, pui puţină sare, adaugi pastele, iar după 7-8 minute, le scurgi şi le laşi la răcit.

Varza curăţată o tai fin, după care o freci cu sare, o laşi 20 de minute, apoi o stor­ci de zeafnă.

Ceapa curăţată şi tăiată julien o căleşti în ulei până devine aurie, adaugi apoi varza tocată şi ardeiul tăiat cubuleţe, iar spre final pui cimbrul şi pipe­rul.

Amesteci varza fierbinte cu pastele reci. Poţi servi preparatul simplu sau cu zeamă de lămâie.

Tagliatelle cu varza si ardei

Tagliatelle_cu_varza_si_ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.