Tagliatelle cu spanac si nuca

Printeaza

Tagliatelle cu spanac si nuca din: spanac, tagliatelle, nuca, smantana, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle_cu_spanac_si_nuca

  • 200 g spanac
  • 400 g tagliatelle
  • 100 g nuca
  • 250 ml smantana lichida
  • 50 g parmezan
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Curăţă spanacul de codiţe şi opăreşte-l în apă cu sare. Pune-l la scurs. Fierbe pastele al dente. Taie mărunt nuca şi feliază usturoiul. Rumeneşte-le într-o tigaie în care ai încins o lingură cu ulei de măsline. Toarnă smântână şi adu-o la temperatura de fierbere.

Pune deasupra spanacul tocat şi amestecă. Adaugă sare şi piper, Adaugă pastele scurse, amestecă şi lasă pe foc 2-3 minute. Serveşte tagliatellele cu parmezan ras.

Tagliatelle cu spanac si nuca

Tagliatelle_cu_spanac_si_nuca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.