Tagliatelle cu ciuperci si usturoi

Printeaza

Tagliatelle cu ciuperci si usturoi din: tagliatelle, ciuperci, usturoi, ulei, sare, piper alb, parmezan, marar.

Tagllatelle_cu_ciuperci_si_usturoi

Ingrediente:

  • 500 g tagliatelle
  •  300 g ciuperci
  •  500 ml smântână
  •  un căţel usturoi
  •  o lingură ulei
  •  sare
  • piper alb

Ingrediente pentru servit:

  •  puţin parmezan
  •  mărar

Mod de preparare:

Ciupercile spălate $i curătate se pun să se călească într-o tiga­ie antiaderentă fără ulei, pentru a-si lăsa apa. După ce apa s-a evaporat, se adaugă usturoiul, uleiul si, la final, smântână. Se presară cu sare si piper, si se lasă la foc mic să scadă.

Se fierb tagliatellele în apă clocotită timp de 5 minute si apoi se pun la scurs într-o strecurătoare. Se adaugă pastele peste ciuperci, se amestecă scuturând tigaia si se adu,c la masă cu parmezan şi mărar.

Tagliatelle cu ciuperci si usturoi

Tagllatelle_cu_ciuperci_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.