Tagliatelle alla carbonara

Printeaza

O reteta de Tagliatelle alla carbonara din: tagliatelle, galbenusuri, cascaval de oaie, piept de porc, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Tagliatelle alla carbonara

  • 400 g tagliatelle
  • 5 galbenusuri
  • 1 ou
  • 150 g cascaval de oaie
  • 250 g piept de porc crud uscat
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati pieptul de porc in cubulete sau bastonase si rumeniti-le in uleiul de masline 3-4 minute la foc potrivit. Puneti intr-un castron galbenusurile si oul. Bateti-le bine, apoi adaugati cascavalul dat pe razatoare mica.

Omogenizati si adaugati pieptul de porc prajit. Potriviti de sare si piper. Fierbeti pastele in 3 litri de apa si 1 lingurita cu sare, conform instructiunilor de fierbere de pa ambalaj. Scurgeti pastele si puneti-le fierbinti in castronul cu amestecul de ou, cascaval si piept de porc.

Amestecati bine si serviti tagliatelle alla carbonara calde.

Tagliatelle alla carbonara

Tagliatelle alla carbonara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.