Tagliatele cu pui si parmezan

Printeaza

O reteta de tagliatele cu pui si parmezan din: tagliatele, piept de pui, parmezan, sare grunjoasa, piper, unt si patrunjel.

Ingrediente:Tagliatele cu pui si parmezan

  • 500 g tagliatele
  • 400 g piept de pui
  • 100 g parmezan
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat
  • 50 g unt
  • o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierb pentru început pastele. Se adaugă o linguriţă de sare şi se lasă să fiarbă con­form indicaţiilor de pe ambalaj. Se spală pieptul de pui, se condimentează şi se bagă în cuptor la 180°C.

După ce s-au făcut pastele, se scot, se trec printr-un jet de apă rece şi apoi se aşază pe platoul peste care s-a presărat un strat de parmezan. Se pun pe deasupra cubuleţele de pui bine rumenit, se presara parmezan şi unt topit şi se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.

Tagliatele cu pui si parmezan

Tagliatele cu pui si parmezan

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Parmezanul face totul la niste paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.