Tagliatele in sos de ciuperci
PrinteazaTagliatele in sos de ciuperci din: tagliatele cu spanac, ciuperci, rosii, margarina, ceapa, dovlecel, sos tomat, usturoi, broccoli, patrunjel verde, sare, piper si ulei.
- 300 g tagliatele cu spanac
- 3-4 ciuperci mari
- 500 g rosii
- 100 g margarina
- 2 cepe
- 1 dovlecel
- 100 ml sos tomat
- 3-4 catei de usturoi
- 1 buchetele de broccoli
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă clocotită. Dă roşiile pe răzătoarea mare, fără pieliţă, şi pune-le la călit în ulei împreună cu o ceapă tocată mărunt. Adaugă un praf de sare şi lasă să fiarbă până începe să scadă.
Curăţă ciupercile şi ceapa rămasă, toacă-le mărunt şiînăbuşă-leîn margarină împreună cu dovlecelul tăiat bastonaşe şi broccoli fiert separat.
Toarnă sosul tomat, usturoiul zdrobit, o cană cu apă şi lasă să fiarbă 10 minute. Potriveşte de sare şi piper, adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi pastele scurse.
Tagliatele in sos de ciuperci
Pofta buna!
Vreau si eu paste din astea!