Tagliatele in sos de ciuperci

Printeaza

Tagliatele in sos de ciuperci din: tagliatele cu spanac, ciuperci, rosii, margarina, ceapa, dovlecel, sos tomat, usturoi, broccoli, patrunjel verde, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Tagliatele_in_sos_de_ciuperci

  • 300 g tagliatele cu spanac
  • 3-4 ciuperci mari
  • 500 g rosii
  • 100 g margarina
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 100 ml sos tomat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 buchetele de broccoli
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă clocotită. Dă roşiile pe răzătoarea mare, fără pieliţă, şi pune-le la călit în ulei împreună cu o ceapă tocată mărunt. Adaugă un praf de sare şi lasă să fiarbă până începe să scadă.

Curăţă ciupercile şi ceapa rămasă, toacă-le mărunt şiînăbuşă-leîn margarină împreună cu dovlecelul tăiat bastonaşe şi broccoli fiert separat.

Toarnă sosul tomat, usturoiul zdrobit, o cană cu apă şi lasă să fiarbă 10 minute. Potriveşte de sare şi piper, adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi pastele scurse.

Tagliatele in sos de ciuperci

Tagliatele_in_sos_de_ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu paste din astea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.