Tagliatele cu somon afumat

Printeaza

Tagliatele cu somon afumat

Tagliatele cu somon afumat

Ingrediente:

  • 300 g tagliatele fierte
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • un somon afumat
  • 5 căţei de usturoi
  • o cutie de smântână dulce pentru gătit
  • sare
  • piper alb.

Preparare:

Se fierb pastele făinoase, separat se căleşte usturoiul în puţin ulei de măsline, se adaugă somonul tăiat fâşii, smântână, sare, piper alb.

Se ţine circa cinci minute la foc, amestecând uşor, după care se amestecă pastele cu sosul. După gustul fiecăruia, se mai poate adăuga o lingură de icre roşii.

Tagliatele cu somon afumat

Tagliatele cu somon afumat

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tagliatele cu somon
  • tagliatelle cu somon

1 comentariu

  1. Copiilor le plac pastele cu somon afumat.

    Ingrediente:

    250 g somon afumat
    300 g paste proaspete
    1 ceapa tocata marunt
    1-2 foi de dafin
    patrunjel tocat
    1 catel mic de usturoi

    Mod de preparare:

    Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc ,amestecad incontinuu,adaugand din cand in cand putina apa.

    Se aduga somonul taiat felii sau cuburi,patrunjelul se mai calesc impreuna dupa care se adauga smantana,si se ia de pe foc;

    Pastele se fierb in apa cu sare, scurg se pun peste sosul de somon,se amesteca bine pentru a incorpora sosul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.