Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie

Printeaza

Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie din: tagliatele,  smântână, oua, cascaval de oaie, branza telemea, unt, ciuperci, sunca (poate fi şi prosciutto), roşii cherry, pesmet, sare, piper.

Tagliatele_cu_rosii_cherii_si_cascaval_de_oaie

Ingrediente:

  • 400 g tagliatele 
  • 200 g smântână
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval de oaie dat pe răzătoarea mică
  • 200 g brânză telemea (pentru gust, poţi adăuga 1 lingură de gorgonzola)
  • 150 g unt
  • 6-8 ciuperci mai măricele
  • 100 g şuncă feliată (poate fi şi prosciutto)
  • 6-8 roşii cherry
  • 1 lingură cu pesmet
  • sare
  • piper măcirnat

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scoate-teîn strecurătoare, dă- le prin jet de apă şi formează cuiburi într-o tavă. Bate ouăle cu smântână şi un praf de sare, adaugă brânza fărâmiţată şi amestecă.

Toarnă sosul printre cuiburi şi puţin peste ele. Presară caşcavalul ras. Pune câte o ciupercă în fiecare cuib, adaugă în ea un praf de sare, o linguriţă cu unt, o felie de şuncă şi o roşioară. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 de minute.

Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie

Tagliatele_cu_rosii_cherii_si_cascaval_de_oaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.