Tocăniţă de linte

Printeaza

Tocăniţă de linte

Ingrediente:Tocăniţă de linte

  • 1 cană linte
  • 2 cepe mari
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură de sare
  • 1 frunză de dafin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Lintea se pune la fiert în apă clocotită şi sare. Separat, cepele tocate mărunt se pun la înăbuşit în puţină apă şi ulei.

După ce lintea este aproape fiartă, punem ceapa şi o mai ţinem 15 minute, îi adăugăm şi foaia de dafin, pe care apoi o scoatem.

După ce am oprit focul, adăugăm usturoiul tăiat mărunt şi o legătură de mărar tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.