Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa

Printeaza

Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa din: bulgur, roşii, ceapa, salata, lamaie, patrunjel, menta, ulei, menta uscata, sare, piper.

Tabouleh_cu_bulgur_rosii_si_ceapa

Ingrediente:

  • 150 g bulgur
  •  5 roşii
  •  2 cepe
  •  8 foi salata
  •  2 lămâi
  •  4 legături pătrunjel
  •  o legătură mentă
  •  6 linguri ulei
  •  o lingură mentă uscată
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se spală bulgurul în apă rece şi apoi se acoperă cu apă şi se lasă la rece o oră să se umfle. Se taie mărunt roşiile, pătrunjelul şi menta, iar ceapa se taie cât mai mic.

Se adaugă salata tăiată mărunt, se amestecă şi se adaugă bulgurul bine scurs. Se adaugă sucul de lămâie, uleiul, men­ta uscată, sarea şi piperul.

Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa

Tabouleh_cu_bulgur_rosii_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.