Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa
PrinteazaTabouleh cu bulgur, rosii si ceapa din: bulgur, roşii, ceapa, salata, lamaie, patrunjel, menta, ulei, menta uscata, sare, piper.
Ingrediente:
- 150 g bulgur
- 5 roşii
- 2 cepe
- 8 foi salata
- 2 lămâi
- 4 legături pătrunjel
- o legătură mentă
- 6 linguri ulei
- o lingură mentă uscată
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală bulgurul în apă rece şi apoi se acoperă cu apă şi se lasă la rece o oră să se umfle. Se taie mărunt roşiile, pătrunjelul şi menta, iar ceapa se taie cât mai mic.
Se adaugă salata tăiată mărunt, se amestecă şi se adaugă bulgurul bine scurs. Se adaugă sucul de lămâie, uleiul, menta uscată, sarea şi piperul.
Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa
Pofta buna!