Tabbouleh de feta cu vinete

Printeaza

Tabbouleh de feta cu vinete din: bulgur, usturoi, ulei de masline, vinete, sare, piper, naut, rosii, ceapa, feta, menta, lamaie.

Mod de preparare:Tabbouleh de feta cu vinete

Se prepară 140g de grâu bulgur conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi se scurge bine. Se amestecă 2 căţei de usturoi pisaţi şi 4 linguri ulei de măsline într-un bol mic.

Se feliază subţire 2 vinete longitudinal, apoi se foloseşte sosul de usturoi pentru a unge fâşiile pe ambele părţi; se adaugă un pic de sare şi piper. Se prăjesc într-o tigaie 3 minute pe fiecare parte, până ce se rumenesc şi se înmoaie.

Se răstoarnă grâul într-un bol mare, împreună cu 410g de năut de la conservă, 140g de roşii cherry, 1 ceapă roşie tocată, 100g de brânză feta sfărâmată şi 1 legătură mare de mentă tocată, apoi se toarnă deasupra sosul de usturoi rămas şi sucul de la 1 1/2 lămâie.

Se amestecă şi se condimentează cu sare şi piper, apoi se pune pe o farfurie împreună cu vinetele rumenite

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.