Sushi din castraveţi cu sosuri

Printeaza

Sushi din castraveţi cu sosuri

Sushi din castraveţi cu sosuri

Ingrediente:

  • 3 castraveţi
  • 50 g icre de lump
  • 3 felii de somon fume
  • 50 g icre de somon
  • 12 creveţi fierţi
  • 2 fire de coriandru
  • frunze de ţelină
  • 6 fire de arpagic
  • 2 fire de pătrunjel

Pentru sosuri:

  • 2 roşii
  • 4 linguri de maioneză
  • 4 lingurii de smântână
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri de ketchup iute
  • 1 linguriţă rasă de curry pudră
  • 1/2 căţel de usturoi
  • 1 felie de lămâie
  • 1 fir de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sosuri:

Se încălzeşte uleiul, se adaugă roşiile (decojite) şi se fierbe 20 de minute. Se adaugă sare şi ketchup, se varsă într-un bol mic. Se amestecă maioneza şi curry, se varsă într-un boli şi se acoperă cu folie.

Se taie fin mărarul şi us­turoiul. Se amestecă smântână cu suc de lămâie, mărar, usturoi, saire şi piper.

Sushi:

Se taie castraveţii în bucăţi de 5 cm. Se face o gaură în mijloc cu ajutorul unei linguriţe.

Se curăţă coriandrul, pătrunjelul şi arpagicul. Se taie feli­ile de somon în fâşii fine. Se decojesc creveţii. Pe cele 4 bucăţi de castraveţi se pune, în asociere: icre de lump şi coriandru, fâşii de somon şi frunza de ţelină, icre de somon şi pătrunjel, creveţi şi arpagic. Se serveşte cu cele 3 sosuri.

Sushi din castraveţi cu sosuri

crop Sushi-din-castraveti-cu-sosuri.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.