Susan

Printeaza

Susan

Ingrediente:Susan

  • 4 linguri cu miere
  • 8 linguri zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 200 g nucă prăjită şi ruptă
  • 200 g margarină
  • 1 pungă fulgi de porumb

 

Mod de preparare:

Pui la foc mierea cu zahărul şi amesteci în timp ce torni cacaua şi adaugi mar­garina. Amesteci din nou până ce totul se omogenizează foarte bine.

Iei vasul de pe foc şi pui fulgii de porumb şi nucile. în tava de la aragaz pui un celofan alimentar, ungi cu margarină şi torni toată com­poziţia. Dai la frigider până a doua zi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.