Surprise-Shrimps

Printeaza

Surprise-Shrimps

Ingrediente:Surprise-Shrimps

  • 10 buc.creveti de marime medie
  • 10 felii subtiri de piept de curcan afumat
  • 2 portocale
  • 50 ml de sirop de grenadine
  • 30 g seminte scobar
  • 1 lingura de miere de albine
  • 50g  smantana dulce
  • 1 pahar de vin rosu demi-sec
  • 30 g de migdale macinate
  • 30 g de unt
  • 1 sfert de tulpina de praz

Mod de preparare:
Se curata crevetii de crusta, si se inlatura intestinul din interiorul crevetelui. Se inveleste fiecare in parte cu cate o felie de piept de curcan, si se fixeaza pe mijloc cu o scobitoare.

Se pune in tigaie unt , prazul taiat pestisori, sare, piper,si se prajesc la foc mediu pana se inrosesc.

Se dau de o parte. Sosul se prepara astfel:se pun in tigaie unt ,semintele de snobar,migdalele ,
sare ,piper, vin rosu , siropul de grenadine, smantana ,mierea de albine. Se amesteca omogen
pana se leaga sosul.

Se taie portocalele in doua, si se aseaza pe farfurie in forma de cerc.Se infig in jumatatile de portocale crevetii in mod uniform.

Se aseaza in mijlocul farfuriei un pahar-cupa cu picior care contine putin sirop de grenadine si se completeza cu apa si se pune o lumanare ornamentala.

Se toarna sosul pe piciorul paharului .Se aprinde lumanarea si se serveste .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.