Suprem de pui

Printeaza

Suprem de pui

Ingrediente:Suprem de pui

  • un pui de aproximativ un kg şi jumătate
  • 40 g untură
  • 4 ciolane de vită
  • o ceapă
  • un morcov
  • piper alb măcinat
  • 100 g fasole verde fină
  • 100 g unt
  • 4 linguri de făină
  • 200 ml smîntînă lichidă
  • un nap
  • un praz
  • sare

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 210°C. Curăţă, spală, usucă puiul şi presară-l cu sare şi piper. Pune-l la prăjit, în cup­tor, într-un vas cu untură, timp de aproximativ o oră.

Indepărtează pielea, dezosează puiul şi păstrează carnea la cald. Prepară o supă dintr-un litru de apă, oase de pui şi de vită, sare şi piper. Curăţă şi spală legumele, apoi taie-le julien.

Cînd supa este gata, stre­coară şi apoi pune la fiert legumele încă 5 minute. După aceea scurge legumele şi păstrează-le la cald. Supa se ţine şi ea la cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.