Supica abecedar

Printeaza

Supica abecedar din:fasole, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, paste, sare, ulei.

Ingrediente:Supica abecedar

  • 1 I zeamă scursă de la fasolea fiartă
  • 1 ceapă mică
  • 1 linguriţă pastă de ardei
  • 200 ml suc de roşii
  • 3 linguri paste (litere)
  • sare
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Zeama scursă de la fasole o pui din nou să fiarbă, împreună cu sucul de roşii. Cureţi ceapa, o dai pe râzătoare şi o căleşti într-o crăticioară, cu o lingură de ulei. După ce s-a aurit, adaugi pasta de ardei şi, după 1 minut, stingi cu puţină supă, apoi torni totul în oala cu supă.

Când dă în clocot, presari sare (doar dacă mai trebu­ie), pui pastele şi mai laşi pe foc 3-4 minute. Decorezi cu pătrunjel verde tocat

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.