Supa de zarzavat

Printeaza

O reteta de supa de zarzavat din: varza, morcovi, telina, dovlecei, ulei, supa, patrunjel, piper, boabe de fasole si taitei.

Ingrediente:

  • 1/2 capatana de varza
  • 250 g morcovi
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura ulei
  • 1,5 l de supa fiarta cu 2 lingurite de condimente
  • patrunjel sau marar verde
  • piper
  • 1 conserva de boabe fasole alba sau boabe fierte separat (circa 400g)
  • taitei pentru supa

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, o speli şi o tai fâşii. Speli morcovii, ţelina, dovleceii şi îi cureţi de coajă, apoi îi tai mărunt. Căleşti legumele în ule­iul încins. Condimentezi cu piper.

Torni apoi apa fiartă cu 2 linguriţe de condimente şi laşi să fiarbă timp de 15 minute, la foc potrivit. Adaugi verdeaţa tocată.

Fierbi separat tăiţeii, îi stre­cori şi îi pui în supă. Adaugi şi boabele de fasole fierte.

O lingură de parmezan sau de telemea rasă, presăra­tă deasupra, va da un gust excelent.

Supa de zarzavat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.