Supă de varză cu sfeclă rosie si cartofi

Printeaza

O reteta de supa de varza cu sfecla rosie si cartofi din: sfecla rosie, varza alba, cartofi, cepe, morcovi, ardei, leustean, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/2 varza alba
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, apoi o dai prin râ­zătoare şi la fel procedezi şi cu sfecla roşie. Toci ceapa, iar ar­deiul îl tai mărunt, apoi le căleşti împreună în puţin ulei, într-o oală de 5 l. Când s-au înmuiat ceapa şi ardeiul, adaugi şi morcovii daţi prin râzătoare, apoi varza şi sfe­cla roşie.

Adaugi apă şi laşi să fiarbă totul. Apoi adaugi cartofii, curăţaţi şi tăiaţi în cuburi. Când e gata supa, potriveşti gus­tul de sare şi adaugi leuşteanul. Dacă scade apa, să nu adaugi apă rece, ci apă încălzită, pentru a completa apa scăzută.

Supă de varză cu sfeclă rosie si cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.