Supa ungureasca cu patrunjel

Printeaza

Supa ungureasca cu patrunjel din: pastarnac, patrunjel, ceapa, varza dulce, gulii, mazare, zahar pudra, conopida, sparanghel, patrunjel verde, apa, sare.

Ingrediente:Supa ungureasca cu patrunjel

  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 varza dulce
  • 2 gulii
  • 200 g mazare
  • 1 lingura de zahar pudra
  • 1 conopida
  • 20-30 varfuri de sparanghel
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 3 l apa
  • sare

Mod de preparare:

Cureti zarzavaturile si le tai fasii. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate. Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama.

Adaugi conopida buchetele si varfurile de sparanghel deja fierte in apa. Umpli oala cu apa si lasi sa fiarba totul la foc mic. Adaugi patrunjelul verde si potrivesti de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.