Supa Tom Yum cu carne de curcan

Printeaza

O reteta de Supa Tom Yum cu carne de curcan din: supa de pui, lemongrass, ghimbir, usturoi, carne de curcan, ciuperci shiitake, lapte de cocos, zeama de lamaie, sos de peste si coriandru.

Ingrediente:Supa Tom Yum cu carne de curcan

  • 5 cani de supa de pui saraca in sodiu
  • 1 tulpine de lemongrass, maruntita
  • 2,5 bucata de ghimbir proaspat, curatata si feliata
  • 1 catel de usturoi mare, pisat
  • 1/2 lingurita de carne de curcan gatit, feliat subtire (cam 280 g)
  • 1-1/2 cana de ciuperci shiiteke, feliate subtire
  • 1/2 cana de lapte de cocos,
  • 2 linguri de zeama proaspata de lamaie
  • 2 linguri de sos pentru peste
  • 2 linguri de coriandru tocat + frunze de coriandru pentru ornare

 

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol mare primele 5 ingrediente si 1 cana de apa si fierbe 1 minut. Serveste supa in boluri ornate cu frunze de coriandru.

Supa Tom Yum cu carne de curcan

Supa Tom Yum cu carne de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.