Supa de toamna

Printeaza

Supa de toamna din: gaina, ceapa, gulie, telina, morcovi, cartofi, patrunjel, pastarnac, ardei gras, rosii, verdeata, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 gaina
  • 1 cepe
  • 1 gulie de toamna
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii decojite
  • 1 legatura verdeata (patrunjel, marar, telina)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionati găina şi puneţi-o la fiert. Eliminaţi spuma. Curăţaţi zarzavatul. Tăiaţi ceapa mărunt, gulia şi cartofii în cubuleţe, ţelină julienne, ardeiul în fâşii lungi, pătrunjelul şi păstârnacul în bastonaşe, iar morcovii se rad.

Căliţi-le toate în puţin ulei şi puneţi-le în oala în care carnea a fiert pe jumătate. Fierbeţi-le până când carnea şi zarzavatu­rile sunt moi. Atunci adăugaţi roşiile decojite şi rase sau suc de roşii, verdeaţa tocată fin şi potriviţi de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta-i supa cu de toate :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.