Supa tiroleza

Printeaza

O reteta de supa tiroleza din morcov, ceapa, patrunjel, chimen, unt, faina, sare, piper si un pahar de vin rosu.

Ingrediente:Supa tiroleza

  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin roşu

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai zarzavaturile, apoi le pui la fiert într-o oală. Adaugi sare, piper şi chimen. Rumeneşti făina în unt şi stingi cu zeama strecurată de la zarzavaturi şi cu vinul roşu. Laşi supa să dea în câteva clocote. O poţi servi cu crutoane.

Supa tiroleza

Supa_tiroleza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.