Supă thailandeză cu pui şi ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de supa thailandeza cu: carne de pui, sos de chili, sos de peste, zahar, lamai verzi, ciuperci, ceapa verde.

Ingrediente:Supă thailandeză cu pui şi ciuperci

  • l l de supă de pui fierbinte
  • 2 linguri de sos de chili
  • 1 lingură de sos de peşte de preferinţă nuoc mam
  • 1 linguriţe de zahăr
  • coaja şi sucul de la 2 lămâi verzi
  • 100g de ciuperci de cultură, champignon, feliate
  • 1 legătură de ceapă verde, feliată
  • 200g resturi de carne pui, tocată

Mod de preparare:

Se deşartă supa într-o cratiţă, se amestecă cu sosul gros de chili, sosul de peşte, zahărul, sucul de lămâie şi coaja întreagă bine curăţată de ceară de la o lămâie verde stoarsă.

Se aduce la punctul de fierbere, se adaugă ciupercile şi partea albă a cepei verzi. Se acoperă şi se lasă la fiert pentru 2 minute.

Se adaugă puiul şi mare parte din frunzele de ceapă şi se lasă să se pătrundă, se serveşte apoi în boluri, presărată cu restul de coajă de lămâie şi restul de frunze de ceapă.

Supă thailandeză cu pui şi ciuperci

Supă thailandeză cu pui şi ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.