Supă ţărănească cu colţunaşi

Printeaza

O reteta de supa taraneasca cu coltunasi si ceapa, morcov, telina si albitura, cartofi si patrunjel verde.

Ingrediente:Supă ţărănească cu colţunaşi

  • supă 1,5 1
  • ceapă 60 g
  • morcov 100 g
  • ţelină şi albitură 150 g
  • cartofi 400 g
  • colţu­naşi  400 g
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert în oala cu supă. După 10 minute de fierbere se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi colţunaşii preparaţi.

Se fierb împreună încă 10-15 minute, după care se potriveşte gustul cu sare. înainte ce servi­re se adaugă pătrunjel verde tocat.

Supă ţărănească cu colţunaşi

Supă ţărănească cu colţunaşi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.