Supa de scoici

Printeaza

O reteta delicioasa supe de scoici, rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, foi de dafin, cimbru, coaja de lamie, sare, piper.

Ingrediente:Supa de scoici

  • 1 kg de scoici
  • 2 roşii
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 10 fire de pătrunjel
  • 2 foi de dafin
  • o crenguţă de cim­bru
  • o bucată de coajă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puneţi într-o oală roşiile tăiate bu­căţi, ceapa şi usturoiul tocate, pătrunjelul, foile de dafin, cimbrul şi coaja de lămâie. Adăugaţi scoicile.

Tur­naţi deasupra 2,5 I de apă, săraţi şi piperaţi. Lăsaţi-le să fiarbă 25 de minute, apoi treceţi-le printr-o sită fină cu supă cu tot.

Puneţi scoicile şi le­gumele pasate într-o oală şi lăsaţi-le să mai clocotească 15 minute, la foc potrivit. Supa se serveşte caldă, iar separat se pun pe masă felii de pâine prăjită unse cu maioneză de usturoi.

Supa de scoici

Supa de scoici

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de scoici cu rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.