Supă rusească de vită (Zharkoye)

Printeaza

O reteta de supa ruseasca de vita din: carne de vita, cartofi, radacina de patrunjel, usturoi, smantana, supa de vita, marar verde, ceapa alba, unt, morcov, patrunjel, sare si piper.

IngredienteSupă rusească de vită

  • 300 g carne de vita
  • 5 cartofi potrivit
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 1 cana supa de vita
  • 1 lingura marar verde
  • 1 ceapa verde
  • 1 cepa alba
  • 2 linguri de unt
  • 1 morcov mare
  • 1 lingura de patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai cu­buri, apoi îi prăjeşti în ulei până se rumenesc puţin. Tai ceapa felii şi o căleşti. La fel procedezi şi cu morcovul, pătrunjelul şi carnea. Le cureţi, le tai felii sau cuburi şi le căleşti.

Amesteci ingredientele amintite cu usturoi zdrobit şi puţină supă. Condimentezi cu sare şi piper şi dai la cuptor 20 de minute. Adaugi smântână şi presari mă­rar şi pătrunjel tocate, pentru gust şi decor.

Mai laşi 10 minute la foc mic şi serveşti imediat preparatul cu sa­lata de roşii.

Supă rusească de vită

Supă rusească de vită

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.