Supă de roşii cu crutoane si brânză

Printeaza

O reteta de supa de rosii cu crutoane si branza din: rosii, zahar, supa de legume, sos tabasco, sos worchestershire, mascarpone, frunze de busuioc, paine, usturoi si mozzarella.

Ingrediente:Supă de roşii cu crutoane si brânză

  • 400g de roşii de la conservă
  • 1 lingură de zahăr fin
  • 100ml supă de legume
  • câte puţin sos Tabasco şi Worchestershire
  • 2 linguri de mascarpone
  • câteva frunze de busuioc fărâmiţate (opţional)

pentru crutoane:

  • 1 pâine ciabatta de mărime medie, tăiată pe jumătate
  • 1 căţel de usturoi, tăiat pe jumătate
  • 125 g de brânză mozzarella, fărâmiţată

 

Mod de preparare:

Se pun roşiile, zahărul, supa şi sosurile într-o cratiţă de mărime medie cu ceva sare şi piper. Se fierbe totul timp de 5-10 minute.

Se adaugă mascarpone şi se amestecă în blender până se obţine o supă cu textură fină. Se pune supa înapoi în cratiţă şi se păstrează caldă.

Se încălzeşte grillul şi se prăjeşte ciabatta până se rumeneşte. Se freacă cu usturoi, se asezonează, apoi se acoperă cu brânză şi se pune sub grill până când brânza se topeşte şi se rumeneşte.

Se taie în bucăţi lungi, care se servesc cu supă, peste care se presară busuioc, după preferinţe.

Supă de roşii cu crutoane si brânză

Supă de roşii cu crutoane si brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.