Supa de rosii cu ardei gras si cimbru

Printeaza

Supa de rosii cu ardei gras si cimbru din: roşii sau pastă de roşii, ceapa, ardei gras, supă de legume (poate fi şi din cuburi concentrate), cim­bru, zahar, smantana, fire de busuioc, usturoi, ueli de masline.

 

Ingrediente:

  • 250 g roşii sau pastă de roşii
  • 2 cepe
  • 3 ardei graşi
  • 250 ml supă de legume (poate fi şi din cuburi concentrate)
  • 10 g cim­bru
  • 10 g zahăr
  • 100 ml smântână
  • 3-4 fire de busuioc
  • 1-2 căţei de usturoi
  • 50 ml ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tocată şi usturoiul tocat, apoi adaugi ardeii tăiaţi bucăţi. Torni supa şi amesteci bine.

Adaugi cimbrul, roşiile piure sau pasta de roşii şi zahărul.

Le amesteci bine pe toate, încălzeşti tot amestecul şi adaugi sare şi piper, după gust.

Torni în farfuria supă şi ornezi cu câte o lingură de smântână şi un fir de busuioc.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.