Supa rece

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa perfecta pentru zilele calduroase de supa rece din: rosii, castraveti, ceapa verde, ardei gras rosu, ardei gras verde, usturoi, pesmet, otet din vin alb si ulei de masline.

Supa rece

Ingrediente:

  • 500 g roşii bine coapte
  • 2 castraveţi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu oţet din vin alb
  • 2 linguri cu ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune ardeiul gras tăiat cu- buleţe, usturoiul şi castra­veţii curăţaţi. Adaugă roşiile decojite şi pasate cu furculi­ţa şi ceapa tăiată

Supa_rece

Răstoarnă ames­tecul de legume într-un blender şi pasează-le sau trece-le printr-o sită.

Supa_rece_02

Adaugă pesmetul, uleiul şi oţetul şi lasă la rece minimum o oră, ca să se întrepătrundă aromele. Daca supa este prea groasa subtiaz-o cu apa rece sau cu suc de rosii.

Supa_rece_03

Supa rece

Supa rece

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.