Supă rece cu morcovi şi ghimbir

Printeaza

O reteta de supa rece cu morcovi si ghimbir din: ceapa, ghimbir, morcovi, supa de pui, suc de lamaie si coriandru.

Ingrediente:Supă rece cu morcovi şi ghimbir

  • 1 ceapă mică, tocată fin
  • o bucată de 4 centimetri de ghimbir cojit şi dat pe răzătoare
  • 6 morcovi mari, tăiaţi în jumătate pe lungime şi apoi în bucăţi de 1 centimetru
  • 3 ceşti cu supă de pui
  • 1/4 ceaşcă cu suc de lămâie
  • coriandru

 

Mod de preparare:

Pune morcovii, ceapa, apă, supa şi ghimbirul într-un vas şi pune-l la fiert la foc mare. Dă focul mic şi mai lasă vasul acoperit încă 10-12 minute. Lasă apoi la răcit 5 minute. Toarnă conţinutul într-un blender şi lasă-l până se obţine o cremă. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte.

Toarnă supa în vase şi asezonează cu piper după gust şi coriandru. Se serveşte cu pâine.

Supă rece cu morcovi şi ghimbir

Supă rece cu morcovi şi ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.