Supa rece de visine

Printeaza

Supa rece de visine din: vişine, gălbenuşuri.

Supa rece de visine

Ingrediente:

  • 2 kg vişine
  • 5 gălbenuşuri

Mod de preparare:

Jumătate din cantitatea de vişine se fierbe, se trece prin sită şi se adaugă zahărul. Restul de vişine se storc crude prin tifon şi se adaugă în fiertura de vişine, după ce aceasta s-a răcit.

Se freacă gălbenuşurile cu puţină zeamă rece de vişine şi se adaugă peste restul de zeamă. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.