Supa rece de spanac si iaurt

Printeaza

O reteta delicioasa de supa rece de spanac si iaurt din: frunze de spanac, usturoi, iaurt degresat, sare, piper, menta si nucsoara.

Ingrediente:Supa rece de spanac si iaurt

  • 250 g frunze de spanac decongelate
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit mărunt
  • 500 g iaurt degresat
  • sare şi piper negru
  • 3 linguriţe mentă uscată
  • ornare:
  • frunze de mentă proaspătă şi nucşoară rasă, opţional

 

Mod de preparare:

Se adaugă câteva cuburi de gheaţă la 300 ml de apă rece şi se lasă la frigider Se stoarce spanacul de apă, se toacă fin şi se pune într-un castron.

Se amestecă usturoiul cu iaurt, se asezonează şi se adaugă menta uscată. Dacă spanacul nu a fost tocat fin, se pune totul într-un blender şi se; amestecă puţin (se poate folosi şi un mixer).

Se adaugă treptat apa cu gheaţă, amestecând încontinuu, până se obţine consistenţa dorită. Se potriveşte gustul, se acoperă si se lasă la rece până când se serveşte.

Opţional, se decorează cu frunze proaspete de mentă şi cu un praf de nucşoară.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de spanac cu iaurt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.