Supa rece de rosii cu busuioc

Printeaza

Supa rece de rosii cu busuioc din: rosii, usturoi, ardei gras, castravete, paine uscata, ulei de masline, otet, sare, castravete, ardei gras, busuioc.

Ingrediente:Supa_rece_de_rosii_cu_busuioc

  • 1 kg rosii decojite
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras mare
  • 1 castravete
  • 100 g paine uscata
  • 150 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 2 lingurite sare

pentru ornat:

  • 50 g castravete
  • 50 g ardei gras
  • cateva frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Speli ardeiul şi castravetele, îi cureţi de codiţe şi seminţe şi îi tai cubuleţe. Inmoi pâinea şi o storci bine. Pui într-un blender toatele ingredientele, le zdrobeşti, adaugi uleiul, în fir subţire, şi potriveşti de sare.

Mixezi până când obţii o cremă de consistenţa dorită de tine, torni oţetul şi continui’să amesteci. Dai la frigider.

Serveşti supa rece ornată cu castraveţi şi ardei tăiaţi cubuleţe şi fără seminţe. Poţi adăuga, după gust, şi frunze de busuioc.

Supa rece de rosii cu busuioc

Supa_rece_de_rosii_cu_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.