Supa rece de ridichi

Printeaza

Supa rece de ridichi din: ridichi, iaurt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa_rece_de_ridichi

  • 350 g ridichi
  • un pahar mare iaurt de baut
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ridichiile, se taie în rondele si se pun în robot sau mixer.

Se mixează întâi singure. Se adaugă iaurtul, sarea, piperul si uleiul.

Se mixează încă 30 de secunde.

Se toarnă supa în pahare si se dă la rece pentru o oră.

Supa rece de ridichi

Supa_rece_de_ridichi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.