Supa rece de iaurt de bivolita

Printeaza

O reteta simpal de supa de iaurt de bivolita din: iaurt de bivolita, galbenusuri, castraveti, usturoi, ceapa, menta si ulei de masline.

Ingrediente:Supa rece de iaurt de bivolita

  • 21 iaurt de bivoliţă
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 castraveţi
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură de ceapă
  • 1 legătură de mentă
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa curăţată şi tăiată foarte mărunt (doar partea albă) în puţin ulei, apoi adaugă usturoiul pisat fin.

Castraveţii curăţaţi de coajă dă-i pe răzătoarea mică şi pune-i la călit, apoi adaugă puţină apă (cam o cană) şi dă totul în câteva clocote.

Bate iaurtul cu gălbenuşurile şi adaugă zeamă din supă, polonic cu polonic, apoi dă totul în 2-3 clocote. Stinge focul şi lasă să se răcorească. Când s-a răcit, toacă fin menta şi amestec-o în supă. Serveşte supa rece.

Supa de iaurt de bivolita

Supa rece de iaurt de bivolita

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.