Supa rece de castraveti cruzi

Printeaza

Supa rece de castraveti cruzi din: morcovi, telina, ceapa, albitura, castarveti, smantana, sare, piper, marar.

Ingrediente:Supa_rece_de_castraveti_cruzi

  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • albitura
  • 2 castraveti mari
  • 1 cana cu smantana
  • sare
  • piper
  • marar

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovii, ţelina şi ceapa, le tăiaţi în două, le spălaţi. Puneţi la fiert morcovii şi ţelina în 2 l de apă caldă.

Ceapa o puneţi după ce supa dă în clocot, apoi săraţi. Fierbeţi acoperit la foc mic 30 min, scoateţi legumele şi lăsaţi supa să se răcească (punând oala într-o oală mai mare cu apă rece), daţi supa la congelator 5 min, cât pregătiţi castraveţii.

Curăţaţi castraveţii de coajă şi seminţe, îi tăiaţi cuburi, îi puneţi în supă. Dregeţi cu smântână, puneţi mărar, serviţi supa rece. Din legumele fierte faceţi salată â la russe. Serviţi supa cu pâine prăjită.

Supa rece de castraveti cruzi

Supa_rece_de_castraveti_cruzi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.