Supa rece de cartofi cu marar

Printeaza

Supa rece de cartofi cu marar din: cartofi, smântână, ulei, făină, sare, oţet, mărar verde.

 

Ingrediente:

  • 400 g cartofi
  • 100 ml smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură rasă de făină
  • sare
  • oţet
  • 1 legătură de mărar verde

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se fierb în apă cu sare. Din făină şi ulei se face un rântaş de culoare deschisă, se ada­ugă mărarul tăiat mărunt şi cu acest amestec se îngroaşă supa.

Se adaugă smântână şi atâta oţet cât să aibă un gust plăcut acrişor. Se fierbe încă o dată şi se lasă să se răceaşcă.

Supa rece de cartofi cu marar

Supa rece de cartofi cu marar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.