Supă de rădăcinoase şi curry

Printeaza

Incinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Curăţă de coajă şi taie cubuleţe 300g de morcovi, 450g de ridiche albă, 200g de cartofi dulci şi 300g de păstârnac.

Stropeşte-le cu 1 lingură ulei de măsline şi 2 linguri pudră de curry.

Amestecă bine şi dă la cuptor timp de 40 de minute, până se înmoaie.

Pune-le într-o oală mică împreună cu 1,2 l supă de legume, asezonează-le bine şi fierbe-le timp de 20 de minute.

Pasează totul cu un blender şi subţiază,daca este cazul cu putin apa.

Supă de rădăcinoase şi curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.