Supă de pui cu tăiţei

Printeaza

O reteta de supa de pui cu taitei din: piept de pui, morcovi, ulei vegetal, ameste de 5 condimente, supa de pui, porumb, mazare, sos de soia, taitei din orez, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:Supă de pui cu tăiţei

  • 4 bucati piept de pui fara piele
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri ulei vegetal
  • 1/2 lingurita amestec de 5 condimente
  • 1 litru supa de pui (din 2 cuburi)
  • o conserva (aproximativ 200 g) boabe sau mini-stiuleti de porumb
  • 175 g mazare congelata
  • sos de soia dupa gust
  • 125 g taitei din orez
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Taie puiul în fâşii mici. Curăţă morcovii şi taie-i batonaşe. încinge uleiul într-o cratiţă mare şi adaugă puiul, morcovii, pudra de 5 condimente chinezeşti, sarea şi piperul. Căleşte totul 5 minute, amestecând ocazional.

Adauga supa si adu la punctul de fierbere. Amesteca bine si fierbe-o acoperita timp de 10 minute. Adauga porumbul si mazarea, apoi sosul de soia.

Amesteca bine si mai las-o pe foc cateva minute.

Rupe taiteii in doua, pune-i intr-un bol si varsa apa fiarta peste ei. Lasa-i 4 minute sa se inmoaie. Toaca ceapa verde.

Scurge taiteii si adauga-i in cratita imrpeuna cu ceapa verde. Amesteca usor si serveste.

Supă de pui cu tăiţei

Supă de pui cu tăiţei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.