Supa de pui cu taitei de casa si morcov

Printeaza

Supa de pui cu taitei de casa si morcov din: piept de pui, pulpe de pui, morcovi, rădăcina de ţelină, ceapa, rădăcini pătrunjel sau păstârnac, taitei de casa, patrunjel, sare, piper.

Supa_de_pui_cu_taitei_de_casa_si_morcov

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe întregi
  • 2 morcovi
  • 1 felie generoasă rădăcina de ţelină
  • 1 ceapă
  • 2 rădăcini pătrunjel sau păstârnac
  • tăieţei de casă
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma de mai multe ori şi, în momentul în care aceasta nu se mai formează, se adaugă legumele curăţate şi tăiate mai mărunt.

In momentul în care carnea şi legumele au fiert, se scoate carnea, pulpele se pot pune la cuptor, iar părţi din piept se taie fâşii pentru supă.

Se fierb tăieţeii, se scurg, se pun în supă alături de legume si piept de pui, sare şi piper. Se aduce supa la masă cu pătrun­jel deasupra.

Supa de pui cu taitei de casa si morcov

Supa_de_pui_cu_taitei_de_casa_si_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.