Supa de pui cu legume si taitei

Printeaza

O reteta gustoasa de Supa de pui cu legume si taitei din: piept de pui, ceapa, taitei, usturoi, piper, morcovi, ardei, mazare, telina, patrunjel, pastarnac, sare, unt si patrunjel.

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100 g taitei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 boabe piper
  • 2-3 morcovi
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • 200 g mazare
  • o telina mica
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • sare
  • un cubulet unt
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui în apă cu o linguriţă de sare. Se curăţă de spumă şi se adaugă piperul boabe şi usturoiul.Se curăţă legumele şi se spală. Se pun să fiarbă întregi.După ce au fiert, carnea şi legumele se scot. Se taie carnea cubuleţe şi se pune în supă.

Ceapa şi albitura se dau deoparte şi morcovii se taie rondele. Se pun în supă şi se , adaugă tăiţeii, untul şi mazărea fiartă.Se mai dă în 2-3 clocote şi se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.

Supa de pui cu legume si taitei

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. cand e vorba de supe, eu pentru supa de pui cu legume optez, taiteii nu ma incanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.