Supa de peşte cu roşii

Printeaza

Supa de peşte cu roşii din: file de peste, ceapa, rosii, ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de telina, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_peste_cu_rosii

  • 1 kg file de peste
  • 2 cepe
  • 6 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura frunze de telina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile, tăiaţi-le în bucăţi potrivite şi puneţi-le la fiert în 2 litri apă cu puţină sare.

Când supa începe să clocotească, puneţi fileurile de peşte tăiate în cubuleţe.

Căliţi în ulei usturoiul pisat, adăugaţi roşiile tăiate în cubuleţe, după ce le-aţi decojit.

Când s-au înmuiat, turnaţi amestecul în oala cu supa.

Mai fierbeţi câteva minute, până când ingredientele sunt moi şi apoi condimentaţi şi luaţi oala de pe foc.

Presăraţi cu ţelină şi pătrunjel verde înainte de servire.

Supa de peşte cu roşii

Supa_de_peste_cu_rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna supa asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.