Supa de peste cu rosii in bulion

Printeaza

Supa de peste cu rosii in bulion din: peşte mic, anghila, ceapa, usturoi, rosii in bulion, vin alb sec, otet, ulei, sare, boabe de piper, patrunjel.

Supa_de_peste_cu_rosii_in_bulion

Ingrediente:

  • 2 kg peşte mic
  • 1 anghilă
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 3-4 roşii în bulion
  • 1 litru vin alb sec
  • 2 linguri oţet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 1 linguriţă boabe de piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Tot peştele mic se curăţă si se pune într-un vas de fiert, de preferinţă de teracotă. Se adaugă si pestele mare, porţionat.

Se adaugă uleiul, ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe, roşiile cu tot cu suc, sarea, piperul, vinul şi oţetul.

Se acoperă cu apă rece, se pune capac si se lasă să fiarbă la fqc mic timp de o oră. Se serveşte cu pătrunjel deasupra.

Supa de peste cu rosii in bulion

Supa_de_peste_cu_rosii_in_bulion

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.