Supa de peste cu rosii in bulion
PrinteazaSupa de peste cu rosii in bulion din: peşte mic, anghila, ceapa, usturoi, rosii in bulion, vin alb sec, otet, ulei, sare, boabe de piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 2 kg peşte mic
- 1 anghilă
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 3-4 roşii în bulion
- 1 litru vin alb sec
- 2 linguri oţet
- 2 linguri ulei
- sare
- 1 linguriţă boabe de piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Tot peştele mic se curăţă si se pune într-un vas de fiert, de preferinţă de teracotă. Se adaugă si pestele mare, porţionat.
Se adaugă uleiul, ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe, roşiile cu tot cu suc, sarea, piperul, vinul şi oţetul.
Se acoperă cu apă rece, se pune capac si se lasă să fiarbă la fqc mic timp de o oră. Se serveşte cu pătrunjel deasupra.
Supa de peste cu rosii in bulion
Pofta buna!