Supă de peşte cu orez şi migdale tocate

Printeaza

O retetea de supa de peste cu orez si migdale tocate din: ceapa, ulei de masline, migdale, vin, dainf, sare, piper, file de cod, cimbru, telina si orez.

Ingrediente:

  • 2 bucata ceapă
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri migdale tocate
  • 200 ml vin alb
  • 2 crengute dafin
  • sare
  • piper macinat
  • 600 g file de cod
  • 1/2 legatura cimbru
  • 2 bucati ţelină (frunze)
  • 250 g orez
Mod de preparare:
Ceapa se taie inele. Uleiul se încinge într-o cratiţă.Se căleşte ceapa, apoi se pun fulgii de migdale şi se mai lasă puţin pe foc. Se încorporează vinul, supa şi roşiile, apoi dafinul, se asezonează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă 20 de minute, la foc mic.
Se taie peştele în 8-12 bucăţi, se dau cu sare şi piper şi se pun, cu cimbrul, în supă şi se mai lasă 5 minute pe foc. Ţelina se taie. Orezul se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Ambele se pun în supă. Se scot foile de dafin şi se serveşte caldă.

Supă de peşte cu orez şi migdale tocate

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Hai ca-mi place supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.