Supa de peste dezosat

Printeaza

O reteta simpla de supa de peste dezosat din: carne de peste, orez, unt, legume, verdeata, sare, apa si boia dulce.

Poate te intereseaza si Supa de peste ungureasca cu boia picanta

Ingrediente:Supa de peste dezosat

  • 1 cană carne dc peşte
  • 1 ceşcuţă orez
  • 2 linguri unt
  • 4 ceşti legume şi verdeaţă tăiate mărunt
  • 1 linguriţă sare
  • 1 l apă
  • 1 linguriţă boia dulce

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele (peştele dezosat, fară capete, cozi şi pieliţe) în oala sub presiune şi se lasă până ce se aude semnalul sonor.

Se mai lasă încă cinci minute. Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.