Supa cu perisoare, telina si varza creata

Printeaza

O reteta de supa cu perisoare, telina si varza creata din: morcovi, telina verde, patrunjel, varza creata, praz, ceapa, carne tocata, ulei, supa de pasare, paste scurt, sare, piper, cimbru, patrunjel, sos de soia si suc de lamaie.

Ingrediente:Supa cu perisoare, telina si varza creata

  • 2 morcovi
  • 3 fire de telina verde
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/4 varza creata
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 300 g carne tocata pentru carnati
  • 1 lingura ulei
  • 1 l supa de pasare
  • 200 g paste scurte
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de cimbru tocat
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 picatura suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in bucati. Ceapa se toaca. Se modeleaza bilute din carne tocata. Se prajesc in ulei incins si se scot. Se adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel si ceapa.

Se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc moale 15 minute.

Se adauga in supa prazul si varza si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga.

Se adauga in supa, cu perisoarele si verdeata; se lasa sa se patrunda 5 minute. Se condimenteaza.

Supa cu perisoare, telina si varza creata

Supa cu perisoare, telina si varza creata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.