Supă de mazăre cu măruntaie de pui

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa de mazare cu maruntaie de pui din: maruntaie si spate de pui, patrunjel, morcov, gulie, mazare, ulei, faina, sare si taitei.

Ingrediente:Supă de mazăre cu măruntaie de pui

  • marunatie si spate de pui
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 200 g mazare
  • 40 g ulei
  • 40 g faina
  • sare
  • taitei pentru supa

 

Mod de preparare:

Carnea o speli. Morcovul îl tai felii, la fel şi gulia. Mazărea o înăbuşi în ulei, apoi treptat adaugi făina, după care stingi cu 1-1/2 l apă. Adaugi carnea şi legumele.

Sărezi după gust şi laşi să fiarbă. Când carnea este aproape gata, adaugi tăiţei pentru supă şi laşi din nou la foc mic. Serveşti supa cu pătrunjel tocat mărunt.

Supă de mazăre cu măruntaie de pui

Supă de mazăre cu măruntaie de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.